JYTY NUORET

Toiminta

Jytyliitto sekä paikallisyhdistykset tarjoavat kaikille avoimen toiminnan lisäksi myös nuorille (alle 37-vuotiaille) jäsenille suunnattua toimintaa.

Etelä-Savon Jyty ry:n uutena nuorisovastaavana toimii Laura Lappalainen, joka vastaa nuorille jäsenille suunnatun toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Lisätietoa jytyliiton nuorille jäsenille Jytyliiton sivuilta.

 

 

Alla olevalla lomakkeella voit kertoa toiveistasi nuorten jäsenten toiminnasta:

Tapahtunutta

Nuorten jäsenien pikkujoulut

Nuorten jäsenien pikkujouluissa ohjelmassa oli keilausta jonka jälkeen nautittiin upeasta illallisesta hyvässä seurassa. Illan aikana tultiin tutuiksi ja pohdittiin yhteistä tekemistä myös ensi vuodelle. Kaikkiin yhdistyksen tapahtumiin kannattaa ehdottomasti osallistua ennakkoluulottomasti. Tapaat tilaisuuksissa uusia ihmisiä sekä saat samalla uusia elämyksiä ja kokemuksia.

 

Pitsailta

 

Yhdistyksen nuorisovastaava ja jäsenpalvelusihteeri järjestivät nuorille jäsenille (alle 39v.) Pitsa illan 8.10.2020.Illan aikana nautittiin hyvästä ruoasta, tutustuttiin toisiimme ja keskusteltiin ammattiyhdistystoiminnasta ja sen kehittämisestä ”nuorilla silmillä”. Nauru raikui ja tehtiin suunnitelmia mm. pikkujouluista. Uusista nuorisotapahtumista tiedotetaan sähköpostitse, joten kannattaa olla kuulolla!

Nuorten Pitsa ilta 8.10.2020