Jytyn järjestämät koulutukset ja kurssit

Näistä löytyy tietoa Jyty-lehdestä sekä liiton nettisivuilta www.jytyliitto.fi > koulutukset.

Yhdistys kannustaa ja tukee jäsentensä osallistumista Jytyn järjestämiin kursseihin/koulutuksiin. Yhdistys maksaa osallistuvien matkat halvinta yleistä kulkuneuvoa käyttäen, ellei liitto niitä kustanna sekä harkinnan mukaan maksaa koko kurssimaksun tai osan siitä (max. 250 €).

Jytyn jäsenrekisterijärjestelmän uudistuksen myötä otettiin käyttöön uudistettu jäsenen sähköinen asiointipalvelu Jässäri. Myös koulutuksiin ilmoittautuminen muuttui samalla.

Kirjauduttuasi jässäriin valitse kurssit osio, josta pääset valitsemaan koulutuksen ja ilmoittautumaan siihen. Ole huolellinen ilmoittaessasi tietojasi ja selvitä ennen ilmoittautumista työnantajasi verkkolaskutusosoite tiedot. Myös allergiat joudut ilmoittamaan uuden henkilötietolain johdosta joka kerta uudestaan koska käsittelemme jatkossa tietojasi vain imoittautumisesi perusteella. 

Jotta yhdistys voi maksaa koulutustukea, täytyy hallituksen käsitellä hakemus kuukaisittaisessa kokouksessa. Tästä syystä ole ajoissa liikkeellä ja ilmoita osallistumisestasi koulutukseen mahdollisimman pian yhdistyksen toimistoon.