Liikutaan! kampanja

Liikutaan! kampanjan tarkoitus on innostaa jäseniä omaehtoiseen liikkumiseen ja oman hyvinvoinnin ylläpitoon. Jäsenille on lähetty sähköpostiin liikuntapassi, jota voi täyttää päiväkohtaisesti. Kuukauden lopuksi lähetä liikuntapassisi toimistolle oli siinä liikuntasuorituksia yksi tai kolmekymmentä. Arvomme kuukausittain liikuntapassinsa toimistolle lähettäneiden kesken liikunta-aiheisen palkinnon.

Lähetä täyttämäsi liikuntapassi toimistolle seuraavan kuukauden 5. päivään mennessä. Voit palauttaa sen sähköpostitse, postitse tai tuomalla toimistolle tai ottamalla siitä valokuvan ja laittamalla sen esim. tekstiviestin liitteenä.

Mikäli sinulla ei ole vielä liikuntapassia, laita viestiä toimistoon niin lähetämme sen sinulle.

Kuukausittain arvottavan palkinnon voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta.
Iloa kaikille arkiliikuntaan!

Liikutaan!-kampanja 2022
Kuukauden voittajapalkinto
Tammikuu: Eeva vuokiojumppatuubi
Helmikuu: Riitta Laakkonenranne-ja nilkkapainot
Maaliskuu: Taru Juntunenjumppakuminauha kahvoilla
Huhtikuu: Aija Kuupporannepainot
Toukokuu: Marjaana Kolehmainenkahvakuula
Kesäkuu: Marja-Leena Laitinenvoimapallo
Heinäkuu:  Seija Tikkanenpilatesrulla
Elokuu:  Elina Peltolajumppapallo
Syyskuu:
Lokakuu:
Marraskuu:
Joulukuu:

Jäsenhankintakampanja

Yhdistyksen jäsenhankintakampanja on voimassa 1.1.2022-31.12.2022.

Uuden jäsenen hankkija saa lahjaksi kaksi elokuvalippua edellyttäen, että uuden jäsenen liittymislomakkeeseen kirjataan suosittelijan nimi. Jokainen uusi jäsen saa myös kaksi elokuvalippua liittymislahjana.

Jokaisesta uudesta jäsenestä tarjoamme nykyiselle jäsenelle (hankkijalle) sekä uudelle liittyvälle jäsenelle yhteisen lounaan (arvo max. 12 €/hlö) heidän valitsemassa paikassa. Lounaskuitti maksutietoineen tulee toimittaa toimistolle kampanja-aikana.

Kampanjaan osallistuneiden kesken arvomme max. 200 euron arvoisen tuotepalkinnon kampanja-ajan päätyttyä.

Kaikki joukolla suosittelemaan Jytyn jäsenyyttä!